Personopplysninger

Når du skal fullføre en bestilling i nettbutikken, blir du bedt om å oppgi dine personopplysninger. Du må bekrefte at personopplysningene stemmer og at de er fullstendige. Du er selv ansvarlig for feilaktige opplysninger. Nedenfor finner du informasjon om Strandakassa sin behandling av personopplysninger.

Bruk av personopplysninger

Strandakassa vil alltid beskytte dine personopplysninger. Vi vil alltid følge gjeldende lover og regler for personvern. Strandakassa er ansvarlig for behandlingen av personopplysningene du oppgir til strandakassa.no. Ved å godkjenne våre salgsbetingelser, godtar du Strandakassa sin behandling av personvern i henhold til dette.

Strandakassa benytter de personopplysningene du oppgir til å behandle og levere din bestilling fra strandakassa.no. Strandakassa kan også bruke dine personopplysninger til identifisering, behandling og statistiske formål.

Vi i Strandakassa selger ikke dine personopplysninger videre til tredjepartsaktører. Det foregår heller ingen bytter eller videreformidling av denne informasjonen med tredjepartsaktører. Dersom vi i Strandakassa må benytte oss av tredjepartsaktører til å gjennomføre bestemte tjenester eller forbedringer på strandakassa.no kan disse aktørene få innsyn i den informasjonen vi innhenter. I slike tilfeller inngås det strenge avtaler mellom Strandakassa og tredjepart for å beskytte informasjonssikkerheten til våre kunder. Strandakassa er ansvarlige for behandlingen av personopplysningene.

Endre eller slette dine persondata

Dersom du ønsker å gjøre endringer på dine data lagret hos oss må du sende en e-post til post@strandakassa.no, hvor du informerer om de endringer du ønsker å gjøre.